">
Κατηγορίες Ειδών

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η εταιρεία Καραπάνος κ ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

Τήρηση αρχείου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

 

Προστασία προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία Καραπάνος κ' ΣΙΑ Ο.Ε για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης (128 bit). Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία σας (προσωπικά καθώς και των πιστωτικών σας καρτών) προστατεύονται και στη διαδρομή τους μέχρι την εταιρεία μας.

 *Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Το MusicPower.gr είναι Online με εξελιγμένο πρόγραμμα μηχανογράφησης, έτσι ώστε τα προϊόντα να είναι άμεσα ενημερωμένα με τα πραγματικά αποθέματα.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (23510-22777) είτε με email (info@musicpower.gr) αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στις συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. Επιστροφές δεν γίνονται στα βιβλία και στα πνευστά μουσικά όργανα.

 

Επιστροφή Προϊόντων

O πελάτης έχει το *δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός επτά (7) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ζητήσει την έκδοση Τιμολογίου τότε χάνει αυτομάτος το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς εμφανεί σημάδια χρήσης ή κακής μεταχείρησης και φέρει την αρχική του συσκευασία και τα υλικά συσκευασίας καθώς και όλα τα παρελκόμενα που εμπεριέχοντων εντός αυτής. 

*Εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης:

 • Τα προϊόντα σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών, σφραγισμένων εγγράφων βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για Η/Υ που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.
 • Προϊόντα ψηφιακού περιεχομένου μη περιεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμά του υπαναχώρησης.
 • Τα προϊόντα που παραγγέλλονται και παραμετροποιούνται / κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα. 
 • Τα πνευστά μουσικά όργανα καθώς και τα βιβλία.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ζητήσει την έκδοση Τιμολογίου τότε χάνει αυτομάτος το δικαίωμα υπαναχώρησης 

Επιστροφή Χρημάτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (on line), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτης και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού μόνο και εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς εμφανεί σημάδια χρήσης ή κακής μεταχείρησης και φέρει την αρχική του συσκευασία και τα υλικά συσκευασίας καθώς και όλα τα παρελκόμενα που εμπεριέχοντων εντός αυτής. 

 Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

 • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
 • Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς στο κατάστημά μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.
 • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας μας. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς εμφανεί σημάδια χρήσης ή κακής μεταχείρησης και φέρει την αρχική του συσκευασία και τα υλικά συσκευασίας καθώς και όλα τα παρελκόμενα που εμπεριέχοντων εντός αυτής. 

 

Χρόνος Αποστολής παραγγελιών

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

  

Αποποίηση ευθύνης

1. H εταιρεία Καραπάνος κ ΣΙΑ Ο.Ε δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες προϊόντων και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών, χαρακτηριστικών και φωτογραφιών των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση.

2. H εταιρεία Καραπάνος κ ΣΙΑ Ο.Ε δεν ευθύνεται για τις φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας.Οι φωτογραφίες των ειδών που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα παρέχονται από τους αντίστοιχους κατασκευαστές  και είναι ενδεικτικές. Δίνατε να υπάρχουν αποκλίσεις στην απόχρωση και στο χρώμα. Επιπροσθέτως παράγοντες όπως η σκίαση, η οθόνη και η ανάλυση που χρησιμοποιείτε αλλά και οι συνθήκες φωτισμού μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που απεικονίζεται ένα προϊόν στην οθόνη σας.

3. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ 

 1. Η επισκευή του προϊόντος θα γίνεται σύμφωνα με την περιγραφή της βλάβης, που υποδεικνύει ο πελάτης. 
 2. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με επίδειξη του δελτίου παραλαβής ή αστυνομικής ταυτότητας με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί πιο πάνω.  
 3. Ο πελάτης ειδοποιείται για το κόστος επισκευής μόνο όταν αυτό υπερβαίνει το ποσό των 80,00€. 
 4. Σε περίπτωση που το κόστος επισκευής του προϊόντος κριθεί από τον πελάτη ασύμφορο, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση εργασίας, απασχόλησης ή/και μεταφοράς σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας.  Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, ακόμα και αν δεν απαιτηθεί καμία εργασία επισκευής. 
 5. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη προκαταβολή μέρους του ποσού επισκευής ανάλογα με την περίπτωση. 
 6. Τα επισκευασμένα ή μη προϊόντα που δεν παραλαμβάνονται από τους ιδιοκτήτες τους μετά τη σχετική τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος της βλάβης, χρεώνονται με κόστος φύλαξης 40,00€ μηνιαίως από την ημερομηνία ενημέρωσης. 
 7. Σε περίπτωση που δεν προβείτε στην παραλαβή του προϊόντος εντός τριών (3) μηνών από την ειδοποίησή σας (σύμφωνα με όσα ορίζονται πιο κάτω στην παρ. 11) από την Καραπάνος κ' ΣΙΑ Ο.Ε εξουσιοδοτείτε από σήμερα με το παρόν Δ.Π.Π., την εταιρεία να προβεί με δαπάνη σας στην ανακύκλωση του προϊόντος (ή των προϊόντων) που αναφέρεται/ονται σ’ αυτό και σε κάθε περίπτωση συναινείτε ανεπιφύλακτα στην καταστροφή του και δεν έχετε απολύτως καμία απαίτηση ή αξίωση κατά της εταιρείας. 
 8. Η μεταφορά από και προς το εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας γίνεται με ευθύνη και έξοδα του πελάτη. 
 9. Όλα τα προϊόντα μικρού όγκου π.χ. μικρά ηχεία Multimedia, ακουστικά, κάρτες ήχου, τηλεχειριστήρια κ.α., πρέπει να παραδίδονται προς επισκευή στις κεντρικές εγκαταστάσεις του τεχνικού τμήματος της εταιρείας Καραπάνος κ' ΣΙΑ Ο.Ε που βρίσκεται στην οδό Τ.Τερζοπούλου 41 στην Κατερίνη.
 10. Η παράδοση προϊόντων προς επισκευή δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
 11. Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται τα παραπάνω καθώς και ότι η ενημέρωση του σχετικά με κάθε θέμα που αφορά στην παροχή υπηρεσιών από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας σχετικά με την επισκευή των προϊόντων που αναφέρονται στο παρόν Δ.Π.Π., μπορεί να γίνεται με απλή ή συστημένη επιστολή καθώς και με μήνυμα ή με τηλεομοιοτυπία, στη διεύθυνση (ταχυδρομική ή ηλεκτρονική) και στον αριθμό κλήσης που έχει δηλώσει πιο πάνω.
  Προϋπόθεση για την παραλαβή των προς επισκευή προϊόντων, αποτελεί η αποδοχή των όρων με την υπογραφή του παρόντος Δ.Π.Π. από τον πελάτη,  ή η αποδοχή των όρων του παρόντος Δ.Π.Π. μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax), ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπου και θα δηλώνεται από τον πελάτη η αποδοχή των όρων του παρόντος Δ.Π.Π. 
 12. Η ελάχιστη χρέωση που εκάστοτε ισχύει, προκαταβάλλεται.