Κατηγορίες Ειδών
ΜεγέθυνσηΚάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση

ROLAND DJ-505 DJ Controller

Άμεσα Διαθέσιμο
Kωδικός: 003074
Λιανική Τιμή:699,00
on-line τιμή: 615,00
  102.5 X 6 Άτοκες Δόσεις
Περιγραφή

To DJ-505 είναι το νέο DJ controller της Roland.

Συνδυάζει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ως επαγγελματικός 4κάναλος Serato DJ Pro controller με τους θρυλικούς ήχους των TR-909, TR-808, TR-707 και TR-606 drum machines της Roland.

Έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε πέρα από την μείξη μουσικής και, με τα εργαλεία που σας παρέχει να δημιουργήσετε νέα beats και ρυθμούς τα οποία, πάντα, θα συγχρονίζονται με τα track που ήδη θα παίζουν στο Serato DJ Pro, προσφέροντας την δυνατότητα να φτιάξετε live remix, να δημιουργήσετε δική σας μουσική, να εμπλουτίσετε τα transition σας, ή ακόμα και να ζωντανέψετε γνωστά tracks.

Η ευελιξία του, είτε κάνετε Live πρόγραμμα, είτε φτιάχνετε remix, είτε προγραμματίζετε beats, είναι ασύγκριτη και προσφέρει ταχύτατο και δυνατό αποτέλεσμα. H ενσωματωμένη κάρτα ήχου διαθέτει 2 stereo εξόδους, εκ των οποίων η κύρια είναι με Balanced XLR για να μην σας απασχολήσει το θέμα παρεμβολών ή απωλειών ήχου ποτέ ξανά στο μέλλον. Ακόμα, υπάρχει και BOOTH out για να κάνετε monitoring και να ακούτε την μίξη που πραγματοποιείτε ζωντανά στα προσωπικά ηχεία σας.

Επίσης, υπάρχουν 2 stereo είσοδοι με RCA εξόδου, με προενίσχυση για σύνδεση πικάπ καθώς και είσοδος μικροφώνου με ξεχωριστό Gain ποτενσιόμετρο και εξειδικευμένη professional vocal fx παλέτα εφφέ. Τέλος, υπάρχει έξοδος Midi στην πίσω πλευρά που θα σας λύσει τα χέρια στην περίπτωση που θέλετε να το λειτουργήσετε σαν midi controller.

Το DJ-505 μπορεί να λειτουργήσει και σαν Standalone μείκτης, στον οποίο μπορείτε να συνδέσετε τα μηχανήματα και να πραγματοποιήσετε πρόγραμμα χωρίς να συνδεθεί η κονσόλα σας σε υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά:

·         Μεγάλες πλατφόρμες χαμηλής καθυστέρησης βελτιστοποιημένες για scraching στις επιδόσεις και να ενεργοποιηθούν από τον sequencer

·         Κλασικός προσδιοριστής ακολουθίας 16 βημάτων που μπορεί να ενεργοποιήσει είτε τους ήχους τυμπάνων TR είτε τον δειγματολήπτη Serato. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ώθηση (TR-S), τη βηματική ρολό και τη σίγαση οργάνου / δείγματος

·         Ξεκλειδώνει το Serato DJ και συνοδεύεται από μια άδεια Serato Tool Kit (περιλαμβάνει το Serato Pitch 'n Time DJ, το Serato Flip και όλα τα πακέτα Serato DJ FX)

·         Ο μίκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα μέσω σύνδεσης multiplayers ή turntables στη line είσοδο και phono.

·         Οι balanced έξοδοι XLR σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με ένα επαγγελματικό σύστημα PA. Το Booth Out συν ξεχωριστές εξόδους ακουστικών 1/4-ιντσών και 1/8 ιντσών σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις μίξεις σας

·         Είσοδος μικροφώνου με πύλη, hi-pass, reverb και echo FX

·         MIDI για συγχρονισμό εξωτερικών συσκευών με το Serato DJ και τον TR-S sequencer