Κατηγορίες Ειδών
ΜεγέθυνσηΚάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση

MELOS Chello Light 47g Ρετσίνι Βιολοντσέλου Ξανθό

Άμεσα Διαθέσιμο
Kωδικός: 003038
Λιανική Τιμή:19,00
on-line τιμή: 17,90
Περιγραφή

Το κολοφώνιο-ρετσίνι ΜΕΛΟΣ έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί με επιτυχία κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες ξεχωριστά για κάθε όργανο.

Γι΄αυτόν το λόγο παρασκευάζεται γαι κάθε όργανο σε δύο διαφορετικούς τύπους. Το "ξανθό"-"light" & το "σκούρο"-"dark".

Το " ξανθό"-"light" κολοφώνιο χρησιμοποιείται περισσότερο για υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (άνοιξη η καλοκαίρι) για μαλακότερο παίξιμο η γιά solo σε μουσική δωματίου.Το "σκούρο"-"dark" χρησιμοποιείται περισσότερο για χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος (φθινόπωρο η χειμώνας) για "γεμάτο" παίξιμο, για ορχήστρα, η για solo σε μεγάλα κοντσέρτα. Εξαρτάται βέβαια πάντα από τον τρόπο που παίζει κάθε μουσικός.

Για τα ελληνικά έγχορδα τοξοτά, ποντιακή, κρητική & πολίτικη λύρα,παρασκευάζονται επίσης δύο τύποι κολοφωνίου, "ξανθό" & "σκούρο".Για πιο "μαλακό" παίξιμο το "ξανθό" και πιο "δυνατό" το "σκούρο".Για την πολίτικη λύρα θα πρότεινα το "ξανθό" και για την κρητική το "σκούρο".Εξαρτάται βέβαια πάλι από τον τρόπο που παίζει κάθε μουσικός.

Έτσι τo κολοφώνιo "ΜΕΛΟΣ" σε όλες τις διαβαθμίσεις σκληρότητας, δίνει και στον πιο απαιτητικό μουσικό αυτό που πραγματικά ζητάει.. καλής ποιότητας ήχο.