Κατηγορίες Ειδών
ΜεγέθυνσηΚάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση

BOSS DD-3T Digital Delay Πεταλάκι

Άμεσα Διαθέσιμο
Kωδικός: 002525
Λιανική Τιμή:185,00
on-line τιμή: 152,00
Περιγραφή

Το πιο γνωστό πετάλι της BOSS το DD-3 που έχει καθιερωθεί από το 1986 σε όλα τα pedal-boards γνωστών καλλιτεχνών και όχι μόνο, για την ποιότητα του ήχου του αλλά και την απλή λειτουργία του, τώρα ακόμη καλύτερο και αναβαθμισμένο στην νέα έκδοση DD-3T. Πλήρως ανανεωμένο με την κλασσική ποιότητα κατασκευής της BOSS, τον γνωστό του ήχο αλλά και την απλή και φιλική προς των χρήση διάταξη των επιλογέων του. Με την νέα δυνατότητα tap-delay χρησιμοποιώντας το ίδιο το πετάλι ή με επιπλέον ποδοδιακόπτη και 3 ρυθμικές υποεπιλογές διευρύνει τις δυνατότητές του και την χρήση του. Η έξοδος του direct-output έχει μεταφερθεί σε πιο εύκολα προσβάσιμο σημείο δίπλα στην έξοδο main-out για ευκολότερη συνδεσιμότητα σε set-up τύπου wet/dry.

Χαρακτηριστικά:

·         Αναβαθμισμένη έκδοση του διάσημου DD-3. Περισσότερες λειτουργίες μεγαλύτερη χρηστικότητα

·         Εύκολη επιλογή και χρήση τύπου delay

·         Ρύθμιση Delay time από 12,5 έως 800ms διαιρεμένο σε 3 εκτάσεις για εύκολη χρήση

·         Λειτουργία tap-tempo χρησιμοποιώντας το ίδιο το πετάλι ή με επιπλέον ποδοδιακόπτη

·         Λειτουργία μικρής λούπας - Short loop για δημιουργία μικρών ηχητικών "φράσεων" (παρόμοια με την λειτουργία Hold - του προκατόχου του DD-3)

·         Έξοδος direct-output για σύνδεση-δρομολόγιση dry/wet ήχων σε διαφορετικούς ενισχυτές

·         Οι 2 έξοδοι του πεντάλ direct-output και main output είναι πλέον τοποθετημένοι στην ίδια πλευρά του πεντάλ για ευκολότερη συνδεσιμότητα