Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Άτοκες Δόσεις

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραπεμφθείτε στο ασφαλές διαδυκτιακό περιβάλλον της Τράπεζας για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας. Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας καθώς επίσεις και οποιασδήποτε άλλης ταυτοποίησης απαιτηθεί από το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές σύστημα συναλλαγών CardLink της Τράπεζας Eurobank το οποίο διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 350€ γίνονται έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτες Visa και Mastercard. Επίσης δεχόμαστε προπληρωμένες κάρτες των περισσότερων τραπεζών (Πειραιώς, ALPHA BANK & Eurobank κτλ). Άτοκες δόσεις μπορείτε να κάνετε με τις κάρτες Visa και Mastercard. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν ισχύουν για αποπληρωμή με μηνιαίες δόσεις. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την τιμή online του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

350 € και άνω:

έως 6 Άτοκες Δόσεις