Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Άτοκες Δόσεις

Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Verisign η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Δόσεις γίνονται μόνο με την χρήση πιστωτικής κάρτας και ισχύουν για όλες τις παραγγελίας άνω των 350€ έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτες Visa & Mastercard καθώς και οι κάρτες Dinners. Επίσης δεχόμαστε προπληρωμένες κάρτες των περισσότερων τραπεζών (Πειραιώς, ALPHA BANK & Eurobank). Άτοκες δόσεις μπορείτε να κάνετε με Dinners, Visa & Mastercard. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν ισχύουν για αποπληρωμή με μηνιαίες δόσεις. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την τιμή online του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:

 

350 € και άνω:

έως 6 Άτοκες Δόσεις