Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Τρόποι Πληρωμής

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές λιανικής άνω των 1.500 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με Courier αντικαταβολή. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας. Σε περίπτωση εξόφλησης με τραπεζική κατάθεση ή με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας η αποστολή της παραγγελίας θα γίνεται αφού εισπραχθεί το ποσό της παραγγελίας. 

  •  Mε Αντικαταβολή

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Courier ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε "Αποστολή με Courier" στο πεδίο "Επιλέξτε Αποστολή".

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 5,00 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής συν τα έξοδα αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας.

* Η επιλογή της Αντικαταβολής είναι δυνατή μόνο για παραγγελίες με Κανονική,Μεσαία ή Μεγάλη Ογκομέτρηση. Μικρά δέματα όπως για παράδειγμα πέννες, χορδές, κουρδιστήρια, καποτάστα ή άλλα μικρού όγκου αξεσουάρ - προϊόντα δεν αποστέλλονται με Αντικαταβολή λόγω ασύμφορης αποστολής.

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη,
η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει
ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

 

Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος και για αποστολές με Πρακτορεία Μεταφορών.

  •  Εξόφληση στο Κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τρόπων πληρωμής:

• Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα
• Εξόφληση με πιστωτική κάρτα

Σημείωση: Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα γίνει στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  •  Mέσω Πιστωτικής Κάρτας 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραπεμφθείτε στο ασφαλές διαδυκτιακό περιβάλλον της Τράπεζας για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας. Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας καθώς επίσεις και οποιασδήποτε άλλης ταυτοποίησης απαιτηθεί από το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές σύστημα συναλλαγών CardLink της Τράπεζας Eurobank το οποίο διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 350€ γίνονται έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτες Visa και Mastercard. Επίσης δεχόμαστε προπληρωμένες κάρτες των περισσότερων τραπεζών (Πειραιώς, ALPHA BANK & Eurobank κτλ). Άτοκες δόσεις μπορείτε να κάνετε με τις κάρτες Visa και Mastercard. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν ισχύουν για αποπληρωμή με μηνιαίες δόσεις. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την τιμή online του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:

 350 € και άνω:

έως 6 Άτοκες Δόσεις 

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με Πιστωτική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

  •  Mε Τραπεζική Κατάθεση

Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:

Eurobank:

Αρ.Λογαριασμού: 0026.0210.17.0200688485

Πειραιώς:

Αρ.Λογαριασμού: 6616-107380-135

Στην περίπτωση κατάθεσης από άλλη Τράπεζα ο πελάτης επιβαρύνεται όλα τα διατραπεζικά έξοδα που ενδεχομένως προκείψουν προκειμένω να εξοφληθεί το ακριβές ποσό της παραγγελίας. Η καταθέσεις από άλλες Τράπεζες υπόκεινται σε βαλέρ και η ολοκλήρωση του εμβάσματος στον εταιρικό λογαριασμό μας μπορεί να καθυστερήσει. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην αποστολή των προϊόντων ως την ολοκλήρωση του εμβάσματος στον εταιρικό μας λογαριασμό. Αν επιθυμείτε να εκτελέσετε αποστολή χρημάτων από διαφορετική Τράπεζα παρακαλούμε να μας καλέσετε τηλεφωνικώς στο 23510-22777 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων προκειμένω να σας κοινοποιήσουμε τον αριθμό IBAN του λογαριασμού μας. 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς της εταιρείας μας. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο info@musicpower.gr αντίγραφο του καταθετηρίου ή καλέστε μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο 23510-22777 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αυτό αφορά.

  • Μέσω Paypal

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραπεμφθείτε στο ασφαλές διαδυκτιακό περιβάλλον του Paypal για την εισαγωγή των στοιχείων σας. Συνδεθείτε στον λογαριαμό σας στο Paypal εισάγωντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας καθώς επίσεις και οποιασδήποτε άλλη ταυτοποίηση απαιτηθεί προκειμένου να κάνετε την αγορά σας και να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας από το ασφαλές σύστημα του Paypal το οποίο διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.