Κατηγορίες Ειδών
ΜεγέθυνσηΚάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση

M-AUDIO Oxygen 49 MK5 MIDI Keyboard

Άμεσα Διαθέσιμο
Kωδικός: 002681
Λιανική Τιμή:189,00
on-line τιμή: 179,00
Περιγραφή

Το M-Audio Oxygen 49 MK5 είναι ένας ισχυρός ελεγκτής USB MIDI με 49 πλήκτρα, πλήρης με ένα οπλοστάσιο απαραίτητων εργαλείων παραγωγής για τον εξορθολογισμό της δημιουργικής σας διαδικασίας. Εξερευνήστε τους κόσμους της ελεύθερης έκφρασης και της δημιουργικότητας, ζωντανέψτε εύκολα τις ιδέες παραγωγής σας. Εστιάστε στη δημιουργία μουσικής - όχι στον προγραμματισμό του λογισμικού σας. Όλα όσα απαιτεί ο δημιουργός της σύγχρονης μουσικής είναι εδώ, σχεδιασμένα για να θέσουν τη δημιουργικότητά σας σταθερά στο κάθισμα οδήγησης. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να δημιουργήσετε μουσική εν κινήσει ή στο στούντιο, η σειρά M-Audio Oxygen MK5 είναι απόλυτα ευέλικτη για οποιαδήποτε ροή εργασίας.

Συνδυάζοντας 49 κορυφαία στην κατηγορία, ευαίσθητα στην ταχύτητα, ημιβαθμισμένα πλήκτρα, ενσωματωμένο arpeggiator, 8 ευαίσθητα στην ταχύτητα pads, Note Repeat, 8 ρυθμιζόμενα κουμπιά και 9 αναθέσιμα faders, το Oxygen 49 MK5 συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συλλογή εικονικών οργάνων και το DAW.

Η διαμόρφωση του Oxygen 49 MK5 με οποιοδήποτε mainstream DAW δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.Είτε χρησιμοποιείτε Pro Tools, MPC Beats, Ableton Live, Cubase, Logic, Studio One ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα δημιουργίας μουσικής, απλά επιλέξτε τον χάρτη και η αυτόματη χαρτογράφηση θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Με την τεχνολογία Smart Chord και Smart Scale, το Oxygen 49 MK5 καταργεί τυχόν εμπόδια στην παραγωγή σας.Με το Smart Chord ενεργοποιημένο, το πάτημα ενός πλήκτρου ή ενός πλήκτρου θα παίξει μια πλήρη συγχορδία με εύχρηστες επιλογές για να ορίσετε ιδιότητες συγχορδίας και προσαρμοσμένες προόδους κατά μήκος του πληκτρολογίου.Με το Smart Scale, το πληκτρολόγιο Oxygen 49 MK5 μπορεί να διαμορφωθεί σε μία από τις 16 παραλλαγές κλίμακας, επομένως αναπαράγονται μόνο οι νότες στην επιλεγμένη κλίμακα.

Το αποτέλεσμα: Ξοδεύετε λιγότερο χρόνο αποφεύγοντας τεχνικά εμπόδια και περισσότερο χρόνο πραγματοποιώντας το δημιουργικό σας όραμα.

Περιλαμβάνει λογισμικό επεξεργασίας MIDI και ένα πλήρες πακέτο παραγωγής μουσικής που περιλαμβάνει: Ableton Live Lite, MPC Beats, 2 εικονικά όργανα από την AIR Music Technology (Hybrid, Mini Grand) και 5 MPC Beats Expansion Packs.

 

Χαρακτηριστικά:

·         49 πλήκτρα πλήρους μεγέθους, ευαίσθητα στην ταχύτητα

·         Κουμπιά προεπιλογής και DAW για αυτόματο mapping oργάνων και έλεγχο plugins

·         Η λειτουργία Smart Chord επιτρέπει την αναπαραγωγή εναρμονισμένων ή προσαρμοσμένων συγχορδιών

·         Η λειτουργία Smart Scale εξαλείφει λανθασμένες νότες καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία τέλειου τραγουδιού

·         Arpeggiator με χειριστήρια Type, Octave, Gate και Swing

·         2 τράπεζες 8 ευαίσθητων στην ταχύτητα trigger pads με Note Repeat για παραγωγή ρυθμού

·         8 αναθέσιμα κουμπιά για χειρισμό εικονικών οργάνων και plugins

·         9 αναθέσιμα faders σάς επιτρέπουν να μιξάρετε τις παραγωγές σας με ευκολία

·         Τα κουμπιά Transport σάς επιτρέπουν να ελέγχετε το DAW χωρίς να χρησιμοποιείτε το ποντίκι

·         Η οθόνη παρέχει άμεση πληροφόρηση παραμέτρων

·         Εργονομικά σχεδιασμένα pitch και modulation wheels

·         1/4 είσοδος πεντάλ sustain