Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Τρόποι Αποστολής

  • Αποστολή με Courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier ή SPEEDEX Courier) 

Επιλέξτε την Αποστολή με Courier για να παραλάβετε την παραγγελία σας, *σε μία με τρεις εργάσιμες ημέρες, στον χώρο σας (είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπο κανονικές συνθήκες και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σημείο παράδοσης). Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενη ημέρας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα της courier μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier: https://www.elta-courier.gr/search 

Για αποστολές με SPEEDEX Courier: http://www.speedex.gr/isapohi.asp

*Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, πανδημίες κ.τ.λ. 

Από τον τρόπο 'Αποστολή με Courier' εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά πιάνα, σετ ντραμς ηλεκτρονικές ή αναλογικές Drums, καθώς και όλες οι παραγγελίες που υπεβραίνουν τα όρια ογκομέτρησης.

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη,
η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει
ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

  • Με Πρακτορείο Μεταφορών 

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας  πρακτορεία. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής μέσω πρακτορείου της αρεσκείας σας σε όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο info@musicpower.gr αντίγραφο του καταθετηρίου ή καλέστε μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο 23510-22777 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αυτό αφορά.

  • Παραλαβή από Κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας στην Κατερίνη επί της οδού Τερζοπούλου 41 - Τ.Κ.60100, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.