Κατηγορίες Ειδών

Αρχική  Τρόποι Αποστολής

  • Mε Courier PORTA-PORTA (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) 

Επιλέξτε την Courier PORTA-PORTA για να παραλάβετε την παραγγελία σας, σε μία με τρεις εργάσιμες ημέρες, στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενη ημέρας.

 Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο επιλέγοντας "Εργαλεία - Αναζήτηση Αποστολής" που βρίσκεται στο website της courier και μπορείτε να βρείτε εδώ : https://www.elta-courier.gr/search βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. 

Από τον τρόπο 'Αποστολή με Courier' εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές - αναλογικές Drums.

  • Με Πρακτορείο Μεταφορών 

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας  πρακτορεία. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου.

Για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας των 1.000,00 ευρώ τα μεταφορικά με Πρακτορείο είναι δωρεάν. 

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με fax στο 23510-22777 ή με e-mail στο info@musicpower.gr αντίγραφο του καταθετηρίου.

Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αυτό αφορά. 

  • Παραλαβή από Κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας στην Κατερίνη επί της οδού Τερζοπούλου 41 - Τ.Κ.60100, χωρίς καμία επιβάρυνση, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.